Zdrowy, pyszny przepis na pastę z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli jest znana jako super żywność, która jest nie tylko pyszna, ale również korzystna dla zdrowia. Pasta z czerwonej fasoli jest pełna składników odżywczych i zawiera antyoksydanty, które utrzymują nas w zdrowiu. Jeśli szukasz zdrowego i pysznego przepisu na pastę z czerwonej fasoli to jesteś we właściwym miejscu.

Składniki:

Czerwona fasola

Chili w proszku

Kminek w proszku

Sól

Oliwa z oliwek

Imbir

Czosnek

Instrukcje:

Upraż czerwoną fasolę, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję. Uprażoną fasolę zmiel w młynku miksera. Do zmielonej fasoli dodaj chili w proszku, kminek w proszku, sól i imbir. Rozgrzej oliwę z oliwek i dodaj do niej czosnek. Kiedy zacznie się brązowić, dodaj do niego zmieloną mieszankę. Teraz, pasta jest gotowa.

Wnioski:

Wszyscy wiemy, że pasta z czerwonej fasoli jest zdrową żywnością i zawiera antyoksydanty. To będzie utrzymać nas zdrowy i sprawny. W tym przepisie dodałem do pasty imbir, co czyni ją pyszną i smaczną. Jest pełna witamin i minerałów, które utrzymają nas w dobrej kondycji i zdrowiu.